Admin

 
Piet Nibbelink on hollantilainen opettaja, jolla on oma hevostila ja koulu Arnhemissa. Piet opettaa ihmisiä saavuttamaan paremman yhteistyön hevosen kanssa opettamalla ihmisiä tiedostamaan kehoaan, liikkeitään ja mieltään ja sitä kautta löytämään keskittyneen rauhallisuuden, jolloin on mahdollista ottaa vastaan hevosen viestejä. Näin ihminen oppii olemaan hevosensa kanssa "samalla aaltopituudella".
 
Pietin opetus lähtee perusasioista, jolloin opitaan käyttämään hevosen omaa kieltä, kehonkieltä, tunnetta ja energiaa. Kurssilla opit tulkitsemaan hevosesi eleitä ja tunnetilaa. Tämän asian oppiminen auttaa sekä sinua että hevostasi rentoutumaan ja suorittamaan tehtäviä rentona miellyttävässä olotilassa. Hevoset keskenään käyttävät kehonkieltä ja niiden on evoluution aikana ollut pakko oppia tulkitsemaan myös muiden eläinten mm. petoeläinten liikkeiden ja energian merkitystä, jotta ovat voineet säilyä hengissä. Kurssilla voit löytää uusia ulottuvuuksia myös hevosesta ja siitä kuinka se itseasiassa on myös sinun opettajasi. Maastakäsin työskentely auttaa ymmärtämään paremmin myös ratsain tapahtuvia apuja ja hevosen kanssa kommunikointia. 


Perjantai- sunnuntai 5.7. - 7.7. klo 9.30 - n.17.30 

 

Hinnat:

Kuunteluoppilaat:  
  • Kaikki päivät 60 euroa, ennakkomaksu. Yksittäiset päivät 25 euroa/pv
  • Ennakkomaksu maksetaan 1.6. mennessä, tilinumeron ja muuta tietoa saat ilmoittauduttuasi. Irtopäivät voi maksaa myös paikanpäällä.
Hevosen kanssa:
  • Kurssi maksaa 350 euroa. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu 150 euroa 30.4. mennessä.
  • Hevosen majoituksesta tai hevosen vuokraamisesta maksu on 15 euroa/vrk, tallipaikka ja hevostiedustelut Pirjo Tani-Koivulalle p. 040-5672349. Tallimaksut maksetaan tallin omistajalle. 
  • Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 6 hevosta.

Ilmoittautumiset  s-postilla: ihahaa.ry (at) gmail.com .

Lisätietoja Pietin kursseista: http://www.pietinkurssit.blogspot.fi/