Admin

 

Noora Ehnqvistin Bodyawarness-ilta yhdistyksen jäsenille

 

ma 3.6.2013 klo 19-21
Tapanilan Urheilukeskuksen Studiossa


Mukaan voivat tulla sekä uudet että ennen tunneilla olleet yhdistyksen jäsenet, 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Viime vuodelta tuttu ja toivottu kehotietoisuuden harjoittelu jatkuu. Vahvistamme tietoisuutta kehossamme olemisesta ja sen myötä rauhalliseen läsnäoloon tulemista. Harjoittelemme luonnollista asentoa, joka aktivoi kehon voimakohtia. Opimme kantamaan itseämme oikeilla lihaksilla ja siten kantamaan itseämme myös henkisesti elämässä toisella tavalla. Korjaamme yksilöllisesti ryhtiä ja kävelyä; oikeanlainen kävely tuo meille aivan toisenlaista tietoisuutta ja lihasvoimaa, sekä parantaa terveyttämme. Ryhmäkoon ja ajan puitteissa teemme myös harjoitteita tasapainon aktivoimiseksi, sekä harjoittelemme luonnollista tapaa liikkua, joka ei jäykistä meitä vaan palauttaa lapsenomaista, luonnollista helppoutta liikkumiseen.

Vaatteiksi sopivat rennot vaatteet, joissa on joustovaraa. On myös hyvä varata vähän kevyempää, sekä mukavan lämmintä vaatetusta. Jumppamatto tai huopa myös mukaan sekä vesipullo.

Ilmoittautuminen to 30.5.2013 mennessä: ihahaa.ry(at)gmail.com.

Maksu 30.5.2013 mennessä:
Saaja: I.H.Ahaa ry
Tili: FI11 1064 3000 2171 38
Viite: 4637
Hinta: 20 euroa jäsenet

Studio / sisäänkäynti B1: http://www.tapanilanurheilu.fi/karttajasisaankaynnit/sisaankaynnit