Admin

I.H.AHAA ry järjestää kaksi Noora Ehnqvistin Bodyawarness-iltaa to 18.8. ja to 6.10.2016 klo 18-21. Mukaan voivat tulla sekä uudet että ennen tunneilla olleet.Illat ovat käytännön harjoituksia kehotietoisuuteen, eli vahvistamme tietoisuutta kehossamme olemisesta ja sen myötä rauhalliseen läsnäoloon tulemista. Harjoittelemme luonnollista asentoa, joka aktivoi kehomme voimakohtia; opimme kantamaan itseämme oikeilla lihaksilla ja siten kantamaan itseämme myös henkisesti elämässä toisella tavalla.

Korjaamme yksilöllisesti ainakin ryhtiä ja kävelyä; oikeanlainen kävely tuo meille aivan toisenlaista tietoisuutta ja lihasvoimaa, sekä parantaa terveyttämme. Ryhmän ja ajan mukaan teemme harjoitteita tasapainon aktivoimiseksi, sekä harjoittelemme luonnollista tapaa liikkua, joka ei jäykistä meitä vaan palauttaa lapsenomaista, luonnollista helppoutta liikkumiseen.

Vaatteiksi sopivat rennot vaatteet, joissa on joustovaraa. On myös hyvä varata vähän kevyempää, sekä mukavan lämmintä vaatetusta, mukaan lukien esim. villasukat. Jumppamatto ja/tai huopa myös mukaan. Lisäksi vettä ja pientä evästä, jotta energia ei lopu kesken kaiken.

Jos olet mukana ensimmäistä kertaa ja pääset vain kerran, voit osallistua ainoastaan ensimmäiseen iltaan 18.8.

TERVETULOA!


Paikka: Vantaan Steinerkoulu, Satakielentie 5, A-talo, 01450 Vantaa (alemman parkkipaikan vieressä) karttalinkki

Ilmoittautuminen 11.8.2016 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Facebook tapahtuman kommentteihin.

Maksu 11.8.2016 mennessä
Saaja:   I.H.Ahaa ry
Tili:      FI11 1064 3000 2171 38
Viite:   4860
Hinta: I.H.Ahaa ry:n jäsenet 55 € molemmat illat, 30 € yksi ilta
Ei-jäsenet 65 € molemmat illat, 40 € yksi ilta