Admin

Vuonna 2021 pyritään pitämään esillä yhdistykselle tärkeitä arvoja ja toimintatapoja. Tämän toteuttamiseksi yhdistys järjestää luentoja ja kursseja, koskien hevostaitoja, hevosystävällistä koulutusta, hevosen hyvinvointia, sekä ihmisen kehotietoisuutta, yhdistyksen jäsenten toiveiden mukaisesti ja vuodelle 2021 ulottuva koronavirusepidemia huomioonottaen.

 

Toimintaa vuodelle 2021 on suunniteltu seuraavasti:

 

Vuonna 2020 aloitettuja Teams keskusteluiltoja, joissa yksi jäsenistä alustaa keskustelun haluamastaan aiheesta, jatketaan.

Luentoja on suunniteltu pidettäväksi kaksi tai kolme, todennäköisesti etäluentoina ainakin alkuvuodesta. Toiveissa on ollut mm. Katariina Alongi, Anna Kilpeläinen, Nina Kirjorinne ja Henriikka Maikku

 

Kursseja järjestetään jäsenten toiveiden mukaisesti, jos koronatilanne sen sallii.

 

 

Varsinaisia kokouksia pidetään kaksi, kevät- ja syyskokous. Kokousten yhteyteen järjestetään luento tai tapahtuma, joka on maksuton jäsenille

 

 

Tiedottamista jäsenille jatketaan 2 kertaa vuodessa ilmestyvällä tiedotelehtisellä, suoralla sähköpostilla, I.H.Ahaan kotisivujen ja facebookissa olevan sivun ja jäsenille avoimen keskustelupalstan kautta.