Admin

1702 MAINOS PietI.H.Ahaa ry järjestää Piet Nibbelinkin kolmen päivän avoimen kurssin 29.7.-31.7.2017, lauantaista maanantaihin, Herajoen ratsastuskeskuksessa Riihimäellä, osoitteessa Vanha Kormuntie 12, 11710 Riihimäki. Kurssille voi osallistua hevosen kanssa tai kuunteluoppilaana.

Hinnat:
- Kuunteluoppilaat: Kaikki päivät 60 €, kun maksu suoritetaan etukäteen. Yksittäiset päivät 25 € / pv. Ennakkomaksu maksetaan 3.7. mennessä, tilinumeron ja muuta tietoa saa ilmoittautumisen jälkeen. Irtopäivät voi maksaa myös paikanpäällä.
- Hevosen kanssa: 350 €. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu 150 € eräpäivään 28.4. mennessä, tilinumeron ja muuta tietoa saa ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 6 hevosikkoa.
- Hevosen majoitus kurssin ajaksi: 60 € maksetaan suoraan tallinpitäjälle Pirjo Tanille. Hevosen majoitustiedustelut Pirjolta, puh. 040 567 2349.

Ilmoittautumiset I.H.Ahaa ry:lle s-postilla: ihahaa.ry(at) gmail.com
Yhteyshenkilö: Noora Muurinen, puh. 040 701 3932.
Kurssikielenä on englanti, tarvittaessa on mahdollista saada tulkkausapua. Kurssilla on tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa. Lounasta voi käydä syömässä ihan läheisessä Ullan Pakarissa tai hieman kauempana Riihimäen ABC:llä.

 


Piet Nibbelink ( http://depaardenmaat.com/en/wie-piet.php ) on hollantilainen hevostaito-opettaja, jonka suosittuja kursseja on pidetty Suomessa vuodesta 2000 alkaen. Kolmepäiväinen maastakäsittelyn kurssi sisältää keskustelua, vuorovaikutteisia harjoituksia niin ihmisten kuin hevostenkin kanssa sekä työskentelyä maastakäsin, pääasiassa vapaiden hevosten kanssa. Kuunteluoppilaatkin pääsevät osallistumaan harjoituksiin. Myös niin sanotut ongelmahevoset ovat kurssille tervetulleita, jolloin päästään pureutumaan ongelmien perimmäisiin syihin ja keinoihin voida vaikuttaa niihin. Tällöin sekä ihminen että hevonen ymmärtävät toisiaan ja yhteistyöstä tulee mukavaa.
Pietin opetus lähtee perusasioista, jolloin opitaan käyttämään tunnetta, energiaa sekä hevosen omaa kieltä eli kehonkieltä. Kurssilla opitaan läsnäolon taitoa sekä tulkitsemaan hevosen eleitä ja tunnetiloja. Tämän asian oppiminen auttaa sekä ihmistä että hevosta rentoutumaan, jolloin yhteisestä tekemisestä tulee luottavaista ja miellyttävää. Kurssilla voi löytää uusia ulottuvuuksia hevosesta sekä keskinäisestä suhteesta itsensä ja hevosen välillä. Ymmärrys kahden tietoisen olennon välillä kasvaa ja luottamus lisääntyy.
Paranna itsetietoisuuttasi ja opi hienovaraista kehonkieltä voidaksesi todella ymmärtää hevoskumppaniasi ja sen tarpeita sekä kommunikoidaksesi tietoisesti, hevosen huomioon ottaen. Kurssilla syvennät hevosmiestaitojasi ja edistät pysyvästi yhteyttäsi sekä suhdettasi hevosystävääsi. Pietin filosofiaa hevosten kanssa voi soveltaa kaikkeen muuhunkin toimintaan elämässä.