Admin

esitekuva

Tervetuloa kuuntelemaan Jaana Pohjolan luentoa Cypis-tallille 9.9.2018 klo 14-17.
Osoite: Kellonummentie 14, 02740 Espoo

Aihe: Motivaatio, hallinnan tunne ja konfliktit?

Motivaatio - millä ja miten hevosta voi motivoida ja millä tavalla motivaatiosta pidetään huolta? Voiko hevosen antaa päättää, mikä on hyvä palkkio? Millä tavalla palkistemista voi vähentää?

Hallinnan tunne - millä tavalla hallinnan tunnetta voi hyödyntää pelottavien asioiden kohtaamisessa ja ongelmien ratkomisessa? Miten hallinnan tunne liittyy epämiellyttäviin hoitotoimiin?

Konfliktit - mitä tapoja on käsitellä konfliktikäytöstä? Mistä tietää, onko kyseessä reaktio vai opittu tapa toimia? Mitkä menetelmät sopivat parhaiten tilanteisiin, joissa hevonen vastustaa?

Luento kestää n. 2 h jonka jälkeen pääsemme seuraamaan eläinkouluttajan työtä käytännön tasolla.

Jaana Pohjola on valmistunut eläinten käytösneuvojaksi (BSc) Portsmouthin yliopistosta vuonna 2011 ja hevosten valmentamisen, käyttäytymisen ja kouluttamisen maisteriksi (MSc) vuonna 2015. Hän kirjoittaa asiantuntijablogia ja pitää erilaisia kouluttamiseen ja lajityypilliseen käyttäytymiseen liittyviä koulutuksia sekä verkossa että livenä. Hän toimii myös yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa ja neuvoo eläinten omistajia ongelmatilanteissa ja silloin, kun eläimen käyttäytyminen tuottaa haasteita.

Tapahtuma on I.H.AHAA ry:n jäsenille maksuton.

Muille iltapäivän hinta on 25€. 

Ilmoittautumiset sähköpostilla ihahaa.ry (at) gmail.com 3.9. mennessä jotta osaamme varata kahvia/teetä sekä pientä purtavaa osallistujille.

Ei-jäsenet, ilmoittautuminen sähköpostiin ja maksu 3.9. mennessä I.H.AHAA ry:n tilille FI11 1064 3000 2171 38 viite 5050

Tervetuloa!