Admin

HETA-hevostaitotapahtuma tulee jo kolmatta kertaa!
Tapahtumapaikka: Poni-Haka, Hakunila, Vuorilehdontie 16, Vantaa
Tapahtumajärjestäjä: I.H.Ahaa ry
 

 

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä HETA 2015 esittelee monipuolisesti Suomessa vaikuttavaa hevostaito-osaamista. Tämän vuoden tapahtumaan on tuotu entistä enemmän uusia esiintyjiä, joita ei aiemmin ole nähty HETA-tapahtumissa. Mukana on mm. klassista ratsastusta, akateemista ratsastustaidetta, ratsastajan kehonhallintaa, positiiviseen vahvistamisen avulla kouluttavia hevostaitajia, työajoa, hevosagilityä, ratsastusjousiammuntaa ja working equitationia. Tapahtuma koostuu esityksistä, väliohjelmista sekä workshopeista.
 

Tapahtumassa on pienimuotoinen expo-alue, jossa hevosen hyvinvointia edistävät palveluntarjoajat esittelevät tuotteitaan ja palvelujaan. Alueella on myös lounasruokaa ja virvokkeita tarjoava kahvio sekä kirpputori, jonne voi tuoda hyväkuntoisia, mutta tarpeettomaksi käyneitä varusteita myytäväksi. Lauantaina tapahtuma-alue ja expo avataan klo 9.30 ja esitykset alkavat klo 10.00. Sunnuntaina tapahtuma-alue avataan klo 9.00 ja esitykset alkavat klo 9.30.

Tapahtuma on paitsi kesän kohokohta, myös kohtaamispaikka uusia näkökulmia ja syventävää ymmärrystä etsivien hevosihmisten kesken. HETA 2015 -tapahtuman rento ilmapiiri ja intiimi tapahtumapaikka tarjoavat loistavat puitteet elämyksellisiin esityksiin ja kiinnostaviin kohtaamisiin viikonlopun kuluessa!

Päiväkohtainen ohjelma ja lisätiedot www.hevostaito.fi.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Liput Lippupisteestä: 42 € / 72,5 € (sis. palvelumaksun)
Myös ryhmäliput min. 10 hengen ryhmille.