Admin

Yhdistys pyrkii vuonna 2020 esittelemään laajemmalle joukolle ihmisiä yhdistykselle tärkeitä arvoja ja toimintatapoja. Tämän toteuttamiseksi järjestämme elokuussa yhden päivän mittaisen hevostapahtuman Ainon ratsastuskeskuksessa. Päivä olisi yleisölle maksuton, kyläjuhla, jossa hevonen ja sen monet mahdollisuudet ovat esillä esitysten sekä hevosiin ja hevosihmisiin tutustumisen kautta.
Teemapäivän lisäksi yhdistys järjestää luentoja ja kursseja, koskien hevostaitoja, hevosystävällistä koulutusta, hevosen hyvinvointia, sekä ihmisen kehotietoisuutta, yhdistyksen jäsenten toiveiden mukaisesti

Toimintaa vuodelle 2020 on suunniteltu seuraavasti:

I.H.AHAA-päivä elokuussa Ainossa

Luentoja on suunniteltu pidettäväksi kaksi tai kolme, mm.Minna Tallberg, Tuire Kaimio, joista ainakin osa olisi maksuttomia jäsenille.

Kursseja järjestetään jäsenten toiveiden mukaisesti. Ehdotuksina mm. kehotietoisuutta, ratsastusjoogaa, centered riding, klassinen kouluratsastus.

Toukokuussa on suunnitteilla retki Ouluun katsomaan Manolo Mendezin klinikkaa 15-17.5.2020

Pietin kurssi kesällä. Ajankohta tarkentuu myöhemmin

Varsinaisia kokouksia pidetään kaksi, kevät- ja syyskokous. Kokousten yhteyteen järjestetään luento tai tapahtuma, joka on maksuton jäsenille

 

Tiedottamista jäsenille jatketaan 2 kertaa vuodessa ilmestyvällä tiedotelehdellä, suoralla sähköpostilla, I.H.Ahaan kotisivujen ja facebookissa olevan sivun ja jäsenille avoimen keskustelupalstan kautta.