Admin

Paikka: Herajoen ratsastuskeskus, Vanha Kormuntie 12, Riihimäki

I.H.Ahaa ry järjestää Piet Nibbelinkin avoimen kurssin Herajoen ratsastus-keskuksessa. Oppilaat voivat osallistua hevosen kanssa tai kuunteluoppilaina.


Pietin opetus lähtee perusasioista, jolloin opitaan käyttämään hevosen omaa kieltä, kehonkieltä, tunnetta ja energiaa. Kurssilla opit tulkitsemaan hevosesi eleitä ja tunnetilaa. Tämän asian oppiminen auttaa sekä sinua että hevostasi rentoutumaan ja suorittamaan tehtäviä rentona miellyttävässä olotilassa. Hevoset keskenään käyttävät kehonkieltä ja niiden on evoluution aikana ollut pakko oppia tulkitsemaan myös muiden eläinten mm. petoeläinten liikkeiden ja energian merkitystä, jotta ovat voineet säilyä hengissä. Kurssilla voit löytää uusia ulottuvuuksia myös hevosesta ja keskinäisestä suhteesta sinun ja hevosen välillä. Maastakäsin työskentely auttaa ymmärtämään paremmin myös ratsain tapahtuvia apuja ja hevosen kanssa kommunikointia.

Hinnat:
 

Kuunteluoppilaat:
Kaikki päivät 60 €, kun maksu maksetaan etukäteen! Yksittäiset päivät 25 €/pvä

Ennakkomaksu maksetaan 1.6. mennessä, tilinumeron ja muuta tietoa saat ilmoittauduttuasi. Irtopäivät voi maksaa myös paikanpäällä.
 
Hevosen kanssa: Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 6 hevosta.
Kurssi maksaa 350 €. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu 150 € 30.4. mennessä. Hevosen majoituksesta tai hevosen vuokraamisesta maksu on 50 € kurssin ajaksi, tallipaikka- ja hevostiedustelut Pirjo Tanille p. 040-5672349. Tallimaksut maksetaan tallin omistajalle.
 
Ilmoittautumiset:  I.H.Ahaa ry:lle s-postilla ihahaa.ry (at) gmail.com.