Admin


"Uskon, että jokainen elävä olento haluaa, syvällä sisimmissään, tulla nähdyksi todellisena itsenään ja tulla positiivisessa hengessä autetuksi kasvamaan kohti omaa, yksilöllistä potentiaaliaan." - Noora Ehnqvist
Noora Ehnqvistin avoin kurssi järjestetään 2,5 päiväisenä viikonloppukurssina, jonne otetaan n. 12 osallistujaa ja 4-5 hevosta. Kurssille ei ole erikseen katsojapaikkoja, vaan kaikki kurssille osallistuvat ovat aktiivisina mukana havainnoimassa, pohtimassa ja mahdollisuuksien mukaan osallistumassa hevosen kanssa yhteyden luomiseen.

Kurssi alkaa demo-osuudella, johon otamme mukaan myös muuta yleisöä.

Demo aika:             pe 13.5.2016 klo 17 alkaen, kesto 3-4 h
Avoin kurssi aika: pe 13. - su 15.5.2016
                                 pe klo 17 ja la+su klo 9.30 alkaen

Paikka:                   Storgård, Storgårdintie 30, 04130 Sipoo
Demohinta:           30 €
Kurssihinta:          150 €

Kurssipaikkatiedustelut ihahaa.ry(at)gmail.com.

"Noora katsoo elämää laajasta perspektiivistä ja näkee hevostyön, kehotietoisuuden, syvällisyyden ja arkisen elämän yhtenä kokonaisuutena, todellisena viisautena jonka hevoset ymmärtävät. Tätä viisautta ja hevosia Noora pitää suurimpana opettajanaan. Lisäksi Noora on ollut pitkään Klaus Hempflingin oppilaana ja assistenttina, sekä opiskellut ja opettanut Marijke de Jongin kanssa. Noora opettaa jatkuvasti ympäri maailmaa, mutta hänellä on syvä motivaatio oppia paljon lisää."
Tutustu lisää http://sensitivehorse.com/