Ihahaan etusivun kuva kuva

Vuoden 2017 toiminta keskittyy järjestämään luentoja ja kursseja koskien hevostaitoja, hevosen hyvinvointia ja hevosen luonnonmukaista hoitoa, sekä ihmisen kehotietoisuutta.

Toimintaa vuodelle  2017 on suunniteltu seuraavasti:

Luentoja on suunniteltu pidettäväksi kolme, joista ainakin osa olisi maksuttomia jäsenille.
Aiheiksi on ehdotettu mm. biomekaniikkaa, homeopatiaa ja vuorovaikutustaitojen kehittämistä.

Kursseja on ajateltu pidettävän kolme tai neljä

Noora Ehnqvistin avoin kurssi hevostaidoista on jo sovittu 19.-21.5. Nooran kehotietoisuus ilta on edellisenä iltana 18.5.

Pietin kurssi kesällä. Ajankohta tarkentuu myöhemmin

Lisäksi on tarkoitus järjestää Esa Korhosen hevostaito-kurssi ja Alexandertekniikka kurssi syksyllä.

Kevätretkeksi on suunnitteilla islanninhevosratsatus päiväretkenä

Varsinaisia kokouksia pidetään kaksi, kevät- ja syyskokous. Kokousten yhteyteen järjestetään luento tai tapahtuma, joka on maksuton jäsenille

Vuoden lopussa pikkujoulut

Tiedottamista jäsenille jatketaan 2 kertaa vuodessa ilmestyvällä tiedotelehdellä, suoralla sähköpostilla, I.H.Ahaan kotisivujen ja facebookissa olevan keskustelupalstan kautta.